2 Şubat 2017 Perşembe

Instagram yakında albüm paylaşabileceğiniz güncelleme alacak… (İyice Facebooka çevirdiler)


Evet, iyice Facebook ile özleşen Instagram’da yakında bir gönderide birden çok fotoğraf paylaşabileceksiniz ama bana sorarsanız bu Instagramın ruhuna ters bir hareket. Zaten fark ettiyseniz şu anda reklam verenler birden çok fotoğraf gönderme yetkisine sahip bu reklamların fotoğraflarını sağa sola kaydırarak geçmemiz mümkün. Android için yayınlanan en son betada da bunu Instagramın 600 milyon kullanıcısının da yakında deneyimleyebilecek olduğuna şahit olduk.
Fotoğrafa tıklamak yerine uzunca basıyorsunuz sonra da 10 adet video veya fotoğraf seçip bunu yayınlayabiliyorsunuz. Tüm fotoğraf, videolara tek filtre seçme hakkınızın yanında her bir fotoğraf ve ya videoya da teker teker filtre seçebiliyorsunuz. Ek olarak takipçileriniz de fotoğrafları teker teker beğenebilecek.
Peki, bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Bence Instagram orijinalliğini bozmamalı ama bu albüm güncellemesiyle arkadaşlarınızın tatillerini akrabaların düğünlerini yeni gelinlerin tatlı telaşlarını babyshowerlarını bir kerede kaydırabileceğiz gibi duruyor.