31 Ekim 2017 Salı

Dağ 2'nin Blu-Ray Versiyonu 20 Kasım'da Satışa Sunulacak

Dağ 2 filmi senaristi gelecek projeler ve Dağ 2'nin Blu-Ray versiyonun çıkış tarihini açıkladı. Yaptığı açıklama;

Sizleri ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz. Bu sene sizi sürprizlere boğacağım. Bize bahşettiğiniz başarı elinizi ayağınızı titretecek projelerle yine size geri dönecek. (BÖRÜ yanısıra bir proje daha var, o da Ocak'ta açıklanır).
Bunu taş anıtlara yazsınlar: Bir tane bile seyirci kitlesi yok ki sizin kadar sadık, vakur ve delikanlı kadınlar ve adamlar olsun. O yüzden bu sefer DAĞ II için, en iyi görsel kalitede, işinin ehli teknisyenlerle beraber ekstralarla dolu bir Blu-Ray arşivlik disk tasarladık. Uzun oldu, belki biraz geç oldu, ama doğru oldu. Ne demişti Veysel Yarbay, "Doğru olan doğru olandır." Türkiye'de maalesef ciddiye alınmayan teknik içerik ve yapım şirketlerinin 'fazla ciro yok o işte' diye özenmeye yaklaşmadığı arşivlik kopya olayına ortağım Doruk'la el attık ve bir terslik çıkmazsa kralını yaptık. DAĞ II filmi gibi BAĞIMSIZCA yaptık, kimsenin ağız kokusunu çekmeden, yalakalık yapmadan.
- Hem stereo, hem de arzu edilirse sinemadaki çevreleyen ses.
- Bütün resmi fragmanlar
- Bütün tanıtım ve pazarlama klipleri
- 5 ayrı altyazı dili (işitme engelliler için Türkçe dahil)
- 1 saatten fazla kamera arkası anları ve türlü saçmalıklar
- Senaryomdaki operasyonun detaylı yol haritası
- Hediye Fırtına Getirin peç (OD renginde)
- Tamamen aluminyum'dan, kabartmalı koleksiyon kutusu
- Hem Türkçe hem İngilizce, kapağının poster olduğu, arkasında da benim size özel bir mesajım olan senaryo kitapçığı
- Tüm film boyunca yorumumla izleyebileceğini hali
- 150'den fazla ekip ve oyuncuların, hatta bazı konsept çizimlerinin olduğu fotoğraf ve resim.
Bundan iyisi Altay'da elma.
Fiyatı henüz bilmiyoruz çünkü içindeki malzemelerin üretiminin bedeli henüz net değil ama yakında belli olur. 20 Kasım'da siparişler alınmaya başlanacak, umuyoruz ki bir hafta içinde de kargolar müşterilere yetişir. Hadi oldu ya stoklar bitti, yeniden ve yeniden, gerekirse zararına bu diskleri basacağız. Size vefamız bunu gerektirir.
Gene söz verdiğimiz gibi, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin ve güvenlik güçlerimizin isteyen tüm birliklerine ve birimlerine hediye olarak göndereceğiz. Çekim yaptığımız tüm beldelere göndereceğiz. Bizim çilemizi çeken herkese göndereceğiz. Umuyoruz ki Sony veya Samsung gibi Blu-Ray oynatıcısı üreticileri de bizim gibi bu fedakar insanlara içeriği ulaştırmakta sponsor olacaktır. Sizi yeni bilgiler belli olunca güncellerim.
Esen kalın,
--Alper