23 Ekim 2017 Pazartesi

Microsoft Macbook Lansmanı Yapıldı

"Microsoft" korporasiyasının "Windows" sistemi ve cihazlar bölmelerinin Başkanı Yusuf Mehdi marka heveskarlarını üreticinin dikkati "Surface", "Xbox" ve "HoloLens" ürünlerine göstermesine karşılık rahatsız olmamaya çağırdı.

Analistler daha önce, ABD şirketinin lansmanını askıya alacağını savunuyor ancak şimdi olasılıklar resmen reddedildi. Bölüm başkanı buna kanıt olarak "Surface Book 2" noutbukunun buraxılışını kaydederek onu en güçlü "Microsoft" düzeneği denir ve yeni "MacBook" noutbukları kıyasla iki kat verimli olmasını vurguladı.

"Genellikle akıllı telefon kullanıyoruz, ancak yaratıcılık için en iyi kişisel bilgisayar. Özerkliği doğurganlık, güzel tasarım ve evrensellik ile birleştiren üstün bir dizüstü bilgisayar yaratmak istedik ", dedi Microsoft'un Surface Book 2 sözcüsü.

Buna ek olarak, Mehdi yaratıcılığın asla önemli olmadığını söyledi. "Bunun için tüm cihazlarda fırsatlar yaratıyoruz. Surface'in bu şekilde devam etmesini istiyoruz ve ortaklarımızla ortak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ekosistemimiz henüz kendini tam olarak ispatlamadı "dedi.