5 Kasım 2017 Pazar

Akıllı Telefonlar Dünyasında Neler Oluyor?

2017 yılına bakacak olursak en çok göze çarpan gelişme olarak çerçevesiz telefonlar oldu. Gelecek yıllarda daha farklı tasarıma sahip telefonların gelmesi bekleniyor.

Gelecek sene Eylül ayında yeni bir İphone piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ayrıca "Samsung Galaxy S9", "Xiaomi Mi 7", "OnePlus 6", "LG G7" ve "Samsung Galaxy Note 9" gibi  bilindik markaların amiral gemileri sürprizlerle karşımıza gelecek.


En fazla yenilik yapan firmaların satışlarında artış görülürken dünya pazarına da yavaş yavaş hakim olduğu gözleniyor.Yenilik yapacak modellerden bir kaçı; Galaxy S9 daha küçük ekran ile gelmesi bekleniyor, Xiaomi Mi7 ise 2018 senesinde en güçlü işlemci ile karşımıza çıkması bekleniyor.


Samsung Galaxy Note 9 Galaxy S9 parmak izi sensörü ile gelmesi bekleniyor.2018 yılının başında LG G7 daha önceki hatalarından arınıp piyasada daha güçlü var olması bekleniyor.


OnePlus 6 firması ise rakiplerine göre erişilmesi daha kolay telefon haline gelmeyi planlar iken Android cihazlar arasında performansı en yüksek cihazlardan biri olmayı hedefliyor.