14 Ekim 2017 Cumartesi

Limon Faydaları ve Limon Kürü

Limonun vatanı Hint topraklarıdır. Meyvenin meyvemsi kısmının% 1-2'sinde uçucu yağ elde edilir. Uçucu yağ içeriği, limon yağı içerisinde en değerli madde olarak kabul edilen,% 90'a kadar terpen limonen,% 2 sitrat aldehit ve% 1 geranil asetat içerir.
Faydaları: limon suyu, sindirim sisteminin iyileştirilmesine yardımcı olur. Limon meyveleri angina'da faydalıdır. Kurutulmuş meyve kabuğu özlem özelliklerine sahiptir, limon suyu, mide asiditesinin yokluğunda, raşitizm ve podagra hastalığında önerilir.
Kozmetoloji alanında saç dökülmesini önlemek için kafa derisini çıkarmak ve cüzzam kaldırmak gereklidir. Limon suyu kiraz çiçeklerini ortadan kaldırır. Aynı zamanda cildi ağartabilir.
Yöntem zayıf, daha hızlı kırılgan çivileri güçlendirmektir:
Peçeteye biraz ısıtılmış bitkisel yağ dökerler. Üzerine 3 damla limon suyu ilave edin ve karıştırdıktan sonra çivileri 5 dakika boyunca çıkarın. Bunu yaptıktan sonra ellerinizi birkaç saat yıkayamazsınız.
Mutfak bölümünde:
Limon şurubu
Gerekli Gıdalar:
Limon-1/4 adet
Şeker-50 gr
Safran - 0,1 gr
Su-100 ml
Reyhan veya kişniş tohumları -0.1qr
Buz-50 gr
Hazırlama İşlemleri:
Limon ince kıyılır, kaynar su, fesleğen ve nane tohumları eklenir. 3-4 saat saklayın, filtreleyin, soyun ve limonun serin hale getirin. Masada safran, buz eklendi.