14 Ekim 2017 Cumartesi

Balın Mide İçin Faydaları

Bal tüm hastalıkların tedavisinde yararlıdır. Ancak herkes "temiz" bir skor seçemez. Bal kalitesini kontrol etmek için birkaç yol vardır - biraz bal alın ve elin iç tarafında veya göğüste koyun. 5-10 dakika sonra bal cilde emilir ve orada az miktarda sıvı içermeyen sıvı bulunur.
Bal daha karanlık, daha koyu, daha koyudur veya iki yıldan daha uzun. Bal su ile karıştırıldığında, vücudu kuvvetlendirir, vücudun tamamı, özellikle cildi nemlendirir. Yatmadan önce alındığında, sinirler sakinleşir. Bunun nedeni, balların mikroplardaki ölümcül etkisinden kaynaklanmaktadır. Olta makarasını (furunculus) buğday unu karışımından kaldırır ve iris uzaklaştırmasını hızlandırır. İnek sütü ile karıştırıldığında, erir ve mukusu giderir.
Ağız ve damak ülseri sıklıkla balın etkilerinden iyidir ve boğaz ağrısı hızlıdır. Bal, bağırsak yarasına iyi bir katkıdır. Bu prosedür 3 gün boyunca tekrar edilmelidir.