14 Ekim 2017 Cumartesi

Yulaf Ezmesi İle Kilo Vermek Nasıl Olur?

Hepimiz kilo vermek için birçok yol olduğunu biliyoruz. Doktorlar, en sağlıklı kilo kaybının, açlık hissetmeksizin kilo vermek olduğunu söylüyor. Bunu başarmak için, diyetologlar insanları yumuşak hissettiren gıdaları kullanmanızı önerir. Bu gıdaların bazılarını sizinle paylaşmak istiyorum.
1. Yulaf ezmesi.
Yulaf ezmesi insanı tüketen besleyici bir araçtır. Kilo vermek isteyenlere sabah yulaf ezmesi yemesi önerilir çünkü yulaf ezmesi sağlıklı kilo vermenin en iyi yoludur.
* Doğal elyaf kaynağı.
* İnsanlar açlık hissetmez.
* Yulaf ezmesi, bir vitamin B kaynağıdır.
* Kolestrolü düşürür, aynı zamanda sağlığı kontrol eder.
2. Yeşil olun.
Kilo vermeye gelince, yeşillikler hakkında konuşamayız. Yani, yeşil elma petrojen içeriyor. Ne zaman acele ederseniz, yeşil bir elma yemek ile bir tokluk hissi yaratabilirsiniz.
3. Ananas.
Ananas kilo vermek isteyenler için en iyi araç olarak düşünülebilir. Kahvaltı, ıspanak, ceviz ve ananas salatası için ananas veya ananas suyu ve akşamları pişirilmiş pintelte bir tavuk göğsü vitamin dengesini korumanıza yardımcı olacaktır.
Ananas vitamin bakımından zengindir, vücutta şişlik azalır.
4. Somon.
Somon, diyet değerini biraz değerlendirecek kişilerin en besleyici içeriği olarak düşünülür. Bileşimi, D, K ve A vitaminleri, mineralleri, demir ve iyot bakımından zayıflamak isteyenler için en lezzetli diyettir.
5. Koyu çikolata.
Aç olduğunuzda katkı maddesi içermeyen temiz, koyu bir çikolata yemek, açlık hissinizi öldürecektir. Çikolata tatlandırıcı bir besindir. Fakat 30 gramdan fazla çikolata gün boyunca yenilemez.
Avokado.
Avokado içerdiği vitaminler sayesinde insanları tüketen besinlerdendir.
7. Yumurta.
Doymuş yumurta yağlı ya da herhangi bir katkı maddesi ile yağ hissi nedeniyle, diyet sırasında her gün birkaç yumurta yemeniz mümkündür.
8. Bakliyat bitkileri.
Kilo vermek isteyenler, açlıktan ölmek için en iyi araçlardan biri olan lezzetli bir nohut salatasıdır. Nohuta domates ve salatalık tadını da ekleyebilirsiniz.